Курс по компютърна грамотност

Курс по компютърна грамотност за начинаещи


Днес в епохата на интернет при наличие на ежедневно използване на компютри, лаптопи, смартфони, айфони, таблети и т.н., е от изключително значение да имаме компютърна грамотност. Живеем в информационно общество, което постоянно се развива и адаптира към новите технологии, а комуникациите са на първо място и сякаш вече не можем да си представим живота без интернет, лаптоп и смартфон. Въпреки това, всеки някога се сблъсква с опознаването на компютърната техника и за да не се стига до един дълъг процес на самоучение „проба - грешка“, най-разумно е да се обърнем към професионалисти и да получим необходимите знания по компютърна грамотност. Това не само ще спести време, но и ще даде възможност да бъдем добре подготвени и уверени в себе си при търсене на работа в бъдеще. Днес не съществува нито една фирма, институция или предприятие, което да не използва компютърна техника. Ето защо като минимум е необходимо да имаме познания по Начална компютърна грамотност. Компютърната грамотност е неизменна съставляваща на пълноценния живот на съвременните граждани и залог за успешна професионална дейност.


Компютърно образователен център “Progress” организира курсове по начална компютърна грамотност, която включва най-основните компютърни програми - Windows, Internet, Word, Excel.
Курсът представлява обучение за начинаещи на малки групи. Тъй като нашите специалисти са на мнение, че учебният процес е най-успешен и ползотворен, когато протича в неголеми групи. Затова нашият център провежда обучение по компютърна грамотност за начинаещи на групи до 6-ма курсисти.


Обучението се провежда в събота и неделя по 4 часа, като часовете започват от 11:00 и завършват в 13:50. Всеки час е по 40 минути + 10 минути междучасие.
На всеки курсист се предоставя служебен лаптоп. Но, всеки който държи да използва собствения си лаптоп, може да го носи в центъра и да го използва по време на занятията.
За по-ползотворен процес на обучение и за улеснено запомняне, центърът осигурява мултимедиен проектор.


И не на последно място, компютърно образователният център “Progress” предлага качествено обучение от професионални лектори. Нашите преподаватели са с дългогодишен опит и педагогическа практика. Те умеят да поднасят материалите ефективно, интересно и да взимат бързи решения по време на учебния процес дори в големи и разнородни групи.
След края на обучението курсистите преминават задължителен тест. Всеки преминал успешно теста получава официален Сертификат за компютърна грамотност начално ниво.
Записването за курса се извършва в офиса на нашия център, който се намира на площад Славейков №11, на 5 етаж в зала №1. За по-лесно ориентиране: ъгловата част на сградата зад паметника-пейка на братя Славейкови.
Заплащането на курса по начална компютърна грамотност се извършва по банков път. Като основание на превода по банкова сметка на центъра се посочва  “Компютърно обучение по начална компютърна грамотност”.

 

В момента има 54  гости и няма потребители и в сайта

Виртуален Офис София

SFbBox by

Контакти

office@bg-trust.com

гр. София, жк. Младост-3,

бул. Александър Малинов 51 ,

Бизнес център "КРИТ"